Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Usuwanie wgnieceń - Śląsk

1szejker

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Jeśli ktoś ma wgniecenia w swoim samochodzie i chce się ich pozbyć to mogę dać namiary na Gościa Który coś takiego usuwa.

Robił przy moim samochodzie i u kolegi i jest SUPER !!!

Koleś jest z Poręby koło Zawiarcia, ale może (zwykle tak robi) dojechać do klienta na terenie Śląska.

Wycjąga nawet wgnioty na kantach i w takich miejscach że głowa boli.

Jeden warunek !! musi być pierwszy lakier bo tak może odpaść.

Polecam. Po robocie dobra polerka i tylko pod odpowiednią lampą widać ślady naprawy.

Jak ktoś jest chętny to piszcie a ja podam kontakt do Gościa.

Jeszcze jedno! On ma tyle roboty że trzeba czekać nawet 2 tygodnie czasem.

Ja za ok. 20 wgnieceń ( z czego ok 15 w jednym miejscu) dałem 150 zł - 2 godziny roboty. Ale warto.

No zdjęć przed to nie mam - a jak bym teraz zrobił zdjęcia to i tak nic nie widać. Naprawdę potrzeba super mocnej lampy i ustawić ją pod odpowiednim kątem żeby coś zobaczyć. No i trzeba wiedzieć gdzie patrzeć. !!

[ Dodano: 2008-05-14, 16:31 ]

Kiedyś miałem robioną klapę przez innego naprawdę dobrego blacharza i mało co było widać a tearz jak ten Gościu mi poprawił po tamtym do dopiero jest różnica. <ok>

Gość nazywa się Borówka. Tel 601 253 345

Mieszka w Porębie koło Zawiercia i tak jak pisałem zwykle dojeżdż do klienta ale można też podjechać do niego do domu. ( garażu) Najlepiej zadzwoń i pogadaj co i jak.

Ja najpierw pojechałem, gość obejrzał powiedział ile to potrwa i ile kosztuje i zapisał mnie do swojego kalendarza. Za tydzień pojechałem i po 2 godz. Reni jak nowa.

Przepraszam !!!!!

Oto właściwy numer:

601 263 345

Sorki wielkie

[ Dodano: 2008-05-15, 00:58 ]

Nie mam zdjęć sprzed naprawy a jak bym teraz zrobił zdjęcia to i tak nic nie widać.

No chyba że ktoś mi zapłaci 150 zł to porobię jakieś wgnioty, zrobię zdjęcia i podjadę do Gościa <ok> :( :)

Potem zrobię fotki i wrzucę na forum. :) :)

Po calej operacji polerke robiles sam czy w jakims warsztacie. Jesli w warsztacie to jakie koszta? Kupilem autko i jest trzoszke poobijane. Moze warto wybrac sie to Pana.

Prawdę pisząc to jeszcze nie robiłem polerki bo dałem dziś autko na wymianę rozrządu ale Gościu polecał mi polerkę pastą lekko ścierną lub papierem drobnoziarnistym na mokro. Można też zrobić polerkę w warcztacie lakierniczym a tu koszt ok 20-50 zł z wależności od wielkości polerowanej powierzchni.