Tomsonn Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Witam. Kupiłem megi z dwoma kompletami opon i jednym kompletem alusów 17". Moje pytanie brzmi czy jest szansa dostać stalowe felgi o takim rozmiarze? Czy jestem skazany na drugi komplet alusów? Z góry dziękuję za info. :) Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskrobany Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Do Renault z tego co sam poszukiwałem, nie było 17" stalowych. Nawet strukturalnych. Więc zostają aluski ;) mam 17" na sprzedaż jakby co oryginały od reno ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonn Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Wysłałem Ci kilka pytań na pw. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 (edytowane) A tutaj patrzyliście? Jakieś 17 do renault są ale czy będą pasować to nie wiem... https://allegro.pl/felgi-stalowe-249523?a_enum%5B127096%5D%5B6%5D=6&a_enum%5B346%5D%5B14%5D=14 Edytowane 20 Marca 2017 przez AdamiGo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonn Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Ceny dość spore ale to też pewnie z uwagi na rozmiar. Co do linku to ET nie pasowało . Widać będę skazany na alusy. Jeśli chodzi o megi 3 pH I to rozstaw był 114,3 i et 43, mam rację? Coś jeszcze mi tu zabrakło? Przysznam się że szukam czegoś na zimę . No prawie że te co kupie ( alu) będą lepsze niż te co mam no to wtedy zamienię. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi