GiPSem Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Witam. Dzisiaj podłączyłem samochód pod PC i zacząłem zabawę z interfejsami. Jest problem bo jak już sią połączyłem to trzy kody mi wychwiciło nic więcej, nie mogłem nawet vinu sprawdzić. Zdj niżej. Megane 1 ph2 1.4 V16 1999r VAG VIAKEN Cięcie Regulamin dodawania zdjęć P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lotnik99 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Witam A masz kabel elm 327 wersja 1.5a na USB , bluetooth i na WiFi lub nowsza wersje? Jak tak to pobierz Maxiecu wersja demo- 10 uruchomień jest ponad 20 marek samochodów. I wszystko będziesz miał w języku polskim i opis błędów jak serwisowym oprogramowaniu i interfejsie. podaje stronę producenta z Polski. Mój odnośnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi