DrNO Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 to wcisnij "SRC" dlugo. tez wejdziesz w tryb expert, ale nie bedzie chyba zalaczenia AUX (testowane w LII) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir-Gutek Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 w expert nie ma opcji zalaczania AUX'a... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 czyli jak u mojego ojca :/ a co do sterowania ze zmieniarki... nie wiem na 100% ale to chyba nie jest tylko kwestja zwarcia dwu pinow, to jest chyba elektronicznie... :/ tzn jest kanal informacyjny, przez ktory centrala sie komunikuje ze zmieniarka, radio musi dostac konkretny sygnal od zmieniarki... ale zaznaczam, mozliwe ze wystarczy zwarcie masy z jakims pinem, co dla radia juz moze znaczyc obecnosc zmieniarki. rozpiska pinow jest tez w instrukcji MR (na ftp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir-Gutek Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Wlasnie sprawdzam co dokladnie jest na tych pinach, bo jak zwarlem dwa z nich to iskry polecialy :shock: ale na szczescie nic sie nie stalo Okazuje sie , ze na jednym, albo dwoch podawane jest napiecie +12V ! Oznacze kabelki z napieciem, zeby czegos nie spalic i zaraz ide dalej probowac. niestety nie udalo mi sie uaktywnic tego wejscia. Kupilem radio do megany II, ale okazalo sie, ze radio jest chyba z nowszego modelu (ma biale podsietlenie, u mnie jest bursztynowe) Mam do niego kod, lecz nie moge go wprowadzic, poniewaz nic sie nie wyswietla na wyswietlaczu. Oczywiscie podlaczylem wszystkie wtyczki jak trzeba. Czy w tej sytuacji jest jakas mozliwosc uaktywnienia wyswietlacza ? Czy musze miec radio do starszego Megane II ? [ Dodano: 2007-03-17, 12:24 ] Niestety nie bylo mozliwosci uaktywnienia wyswietlacza, podobno megane od 2005 roku ma inaczej zaprogramowany komputer i nie da sie nic z tym zrobic. Wrocilem do punku wyjscia ; sprzedalem Radio do meganeII z 2005 roku i kupilem podobne co mialem wczesniej z napisem "Tuner List". Na szczescie duzo na tym nie stracilem Wobec tego ponawiam pytanie, czy ktos z was wie jak uaktywnic to cholerne wejscie na zmieniarke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommi Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 danielossss napisał: Mi nie chodzi o źródło sygnału MP3 (to jest proste)- czy inne, ale o możliwość obsługi tego fabrycznym pilotem pod kierownicą, że o wyświetlaczu nie wspomnę (odpuściłem wyświetlacz na samym początku). polecam stronke http://forum.meganecoupe.pl/ tam jest o podłaczeniu nie firmowego radia pod dżoja w reni-poelcam wyszukiwarke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 A możesz podesłać link do konkretnego tematu? Wyszukiwarką niestety nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommi Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 oto linkhttp://forum.meganecoupe.pl/viewtopic.php?...highlight=pilot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Chyba jednak nie przeczytam jako niezarejestrowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommi Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 szkoda bo są fotki i ładnie opisane z czym to się je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 A możesz podać cały tytuł tego wątku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 lewy, tytuł to: [audio] instalacja radiowa- wyświetlacz radia !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Wyszukiwarka mi tego nie wyszukuje Może po autorze? Podasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 autor cheester, 14 maja 2006 forum główne -> techniczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 bronius, tylko bez rekoczynow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Bez rejestacji, ne da rady tam się dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi