tadzio89 Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Tutaj bede wypisywal wady i zalety swojego auta, mam nadzieje, ze wy takze napiszecie o swoim kombi z silnikiem dCi - megane I Wady: 1. Nieprecyzyjne wybieranie biegow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Nieprecyzyjne wybieranie biegow to normalne dla każdego auta z podwieszaną skrzynią..zreszta temat chyba niepotrzebny :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadzio89 Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 mysle, ze temat ten nie jest merytorycznie slabszy od pozostalych w tym dziale wiec powinien zostac pierwszy raz slysze o podwieszanej skrzyni, moglbys cos wiecej napisac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Hmmm... wydaje mi się, że to nie tylko w dCi, ale to nie jest wielki problem, wystarczy troszkę wprawy i w Megane można zmieniać biegi bardzo szybko (no może oprócz 4 -> 5) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadzio89 Opublikowano 29 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 u mnie nieprecyzyjna jest zmiana z trojki na czworke, latwo mozna pomylic z dwojka co z ta podwieszana skrzynia? [ Dodano: 2008-09-02, 10:50 ] wad ciąg dalszy: 2. Stuki w zawieszeniu, ponoc typowe dla tej konstrukcji 3. Straszna turbodziura przy niskich obrotach 4. Pekajace, urywajace sie klamki 5. Dymienie na czarno przy maksymalnym wcisnieciu gazu zalety: 1. Niskie spalanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi