marcin77 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Witam wszystkich, od kilku dni z kratek nawiewy wydobywa się dziwny zapach jakby spalonego plastiku bez względu na to czy nawiew jest włączony czy nie. Byłem już w aso i panowie stwierdzili, że kokpit trzeba rozbierać. Dodam, że zapach nie wydobywa się spod maski ale raczej z kabiny. Czy ktoś miał podobny przypadek? Pozdrawiam, Marcin. Radzę przypomnieć sobie regulamin forum. Za jego naruszenie. Drugi taki post wylądował w koszu. :) - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zajrzyj najpierw do skrzynki bezpieczników, czy któryś jest przepalony - jeżeli było zwarcie masz szanse że wywaliło bezpiecznik i to namierzy "co to było" - kolejna opcja sprawdź radio czy przypadkiem jak zaczyna grać to nie trzeszczy. Masz w aucie wzmacniacz, lub wykonywałeś jakieś własne poprawki elektryczne (montaż dodatkowego zasilania, etc) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xiamba4 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Witam, mam pytanie do Marcina77. Czy już wiesz co było przyczyną tego zapachu bo ja mam podobnie jak u Ciebie. Na zewnątrz i pod maską nic nie czuć a w środku delikatny "zapach" jakby palonego plastiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 sprawdź czy nie leje się płyn chłodniczy na silnik lun skrzynię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi