wilos Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Koledzy sznowni Czy takie RADIO bedzie działało w miejscu starego kaseciaka w mojej Megance bo zamówiłem własnie za 250 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 masz MII czy MI? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Kolega ma MI. To radio jest zdaje się z MII? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 do MI nie będzie pasować, bo kształt ramki jest inny, chyba że jakoś pokombinujesz, o ile się nie mylę to w MII były inne kostki niż w MI, więc i to trzeba będzie przerobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilos Opublikowano 17 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Wiecie co, gośc powiedział że to radio pasuje na 100 % bez żadnych przeróbek do fazy 2 Meganki I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 samo radio może (bo ma rozmiar 1 DIN) i pasuje ale panel przedni ma kształt dedykowany do MII i może on nie pasować do kształtu ramki w MI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi