marcel-ph1 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Mam pytanie- jakie dokumenty potrzebne są do samochodu sprowadzonego z za granicy (konkretnie z Holandii) i posiadającego instalację gazową, żeby tą instalację mieć wpisaną w dowodzie rejestracyjnym i jej legalnie używać. Był już podobny temat poruszany, ale niestety nie ma konkretnej odpowiedzi. Może ktoś wie jaki jest stan na dzień dzisiejszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Jeżeli auto jest sprowadzone to w ichniejszym dowodzie musi mieć wpisany gaz, potem na 1 przeglądzie jest sprawdzany i automatem pojawia sie w polskim dowodzie - tylko nie należy tego przegapić. Chyba tyle, podobna sytuacje przerabiałem z hakiem na 1 przeglądzie nie został wpisany i potem żeby go wpisać do dowodu musiałem po zrobić jego przegląd jak bym go sam zakładał. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi