danioots Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Chiałbym zmienić [glow=blue:f8f06f73fc]klosze[/glow:f8f06f73fc] z tyłu mojego megane. Wydają mi się takie jakieś.... O to chodzi żeby były takie [shadow=blue:f8f06f73fc]srebrne[/shadow:f8f06f73fc]. Co o tym myślicie i gdzie można takie dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gurth Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Witam Było poruszane na forum: http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=3669 Chyba nie istnieją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danioots Opublikowano 24 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Ja mam tą nowszą megane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gurth Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Witam, Nie zmienia to faktu że do Grandtour'a I czy II nie istnieją... Tzn nie istnieją w sprzedaży bo może ktoś wykonał metodą rzemieślniczą.. Ale chyba nie o to chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi