koks110 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 (edytowane) Cześć Wam, Mam pytanie ma ktoś z was w okolicy (Kraków) clip-a żebym mógł podjechać i sprawdzić błąd? Błąd polega na tym że w czasie jazdy zapala mi się kontrolka ESP/ASR system fault i nie mogę dojść co padło, czujniki sprawdzałem omomierzem, wszystkie mają taką samą wartość, w tamtym roku zostały założone nowe łożyska przód wraz z uchwytami, z tyłu zostały wymienione również uchwyty bo stare przerdzewiały, i wszystko działało do tej pory. Lecz ostatnio miałem wymieniane sprzęgło i od tego czasu mam błąd. Jeśli ktoś ma clip-a w Krakowie lub okolicy i mógłbym podjechać na podłączenie to będę bardzo wdzięczny i oczywiście zapłacę za to ile będzie trzeba. Edytowane 17 Kwietnia 2019 przez koks110 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi