zibi1978 Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Witam,meg I phII radio to: w bagazniku natomiast mam takie dwie luzne wtyczki : z profilu z drugiej strony i druga wtyczka sorki za jakosc zdjec ale robione komorka. Mozecie mi powiedziec jaki model zmieniarki podejdzie pod to radio,tak aby sterowanie bylo z kierownicy i byla by obsluga fabrycznego wyswietlacza?Z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kes690 Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 mam takie samo radio i tez mnie interesuje podłączenie zmieniarki z tą róznica ze nia mam kabli w bagazniku. Dam rade podłączyc zmieniarke zeby wszystko działało?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Dam rade podłączyc zmieniarke zeby wszystko działało?? Jak włączysz odpowiednie kabelki w odpowiednie dziurki, to dlaczego ma nie zadziałać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kes690 Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 chodzi mi o to czy moje radio wyjscie na zmieniarke:D?? [ Dodano: 2008-09-22, 10:45 ] http://www.allegro.pl/show_item.php?item=440817188 i kupiłem ta zmieniarke, zobaczymy czy bedzie problem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi