pleban11 Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Witam, Mam Scenika II z dużą kolorowa nawigacją. Nawigacja sprawuje się świetnie tym bardziej ze mam już po polsku ale chciałbym aby wyświetlacz posłużył np. do kamery cofania albo odtwarzacza DVD. Wie ktoś może czy jest to możliwe i jak to zrobić? Pzdr. Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dstorm Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 zależy od tego z którego roku to auto. do nawigacji Carminat 8000 (z czytnikiem chowanym pod fotelem pasażera) można dokupić adapter VIDEO (ok. 190-200 EUR). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pleban11 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Prawde mówiąc to nie wiem jaka to jest wersja, mój scenik jest z 2006r. i ma tak jak pisałeś nawigacje chowana pod fotelem pasażera. Nawigacja oczywiście jest duża i kolorowa. Wiesz może gdzie taki adapter mozna kupić? Mam na myśli miejsca poza ASO które z taniej promocji dodatków nie słynie, sam rozmawiałem ze sprzedawcą akcesoriów Renault i sam powiedział ze w tym roku powaliło centralę przy ustalaniu cen dodatków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi