Gość ziebice1 Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 W sobotę będę jechał od Dąbrowy Górniczej do Katowic do Szkoły Policji na ul Gen. Jankego jak tam najlepiej dojechać? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Ul Jankego jest równoległa do ul Kościuszki biegnącą w stronę Wisły. Wg mnie najlepiej wpaść na Mikołowską do K-ce, następnie wspiąć się na most nad A4 i potem kierować się na Cieszyn. Z tej drogi na Cieszyn odbijesz sobie na Jankego. Wg mnie to w miarę prosta droga Chyba, że ktoś ma inny pomysł to niech się podzieli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Ja proponuję Ci jechać tak jak na poniższej mapie, ominiesz centrum Katowic. http://mapy.google.pl/maps?f=d&hl=pl&a...150375&z=13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walec Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 [ot] wez butle z tlenem [eot] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damare Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 cały czas jedz tak jak na skoczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi