mjq Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Witam Czy ktoś się wybiera w sobotę do Zabrza na AllegroPower? Ja bedę jechał po pracy koło godziny 13. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Ja pojade, ale jeszcze nie wiem o której. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 witam znajomi byli na tej imprezie-podobno tragedia..........takie auta mozesz spotkac w wawie na pl Trzech Krzyzy i okolicach.... :roll: w/g mnie nie ma czasu jechac i marnowac czasu-nawet jezeli ktos mieszka w okolicy.. pan Leszek K.-znany "mistrzunio" kierownicy bedzie pokazywal jak sie szybko jezdzi po czym tlum bedzie wzdychal na sama mysl o jego umiejetnosciach i zoltym lambo :roll: stanowczo odradzam. impreze jest warta dokladnie tyle co reklama ja promujaca z p. Leszkiem i jego "wyciagnietym w perswazyjny sposob palcem"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjq Opublikowano 18 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Bardziej chciałem zobaczyć Maćka Polodego, który ma jeździć bokami sowim Nissanem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Ogólnie dzisiejsza impreza to bieda, only Maciej ze swoim nissanem dał rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjq Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Czegoś takiego się nie spodziewałem. Impreza marna. Nikomu nie polecam. Szkoda że nie posłuchałem Human Resources. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeloNek Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Byłem na AllegroPower w Warszawie na Bemowie. Powiem że to była najgorsza motoryzacyjna "impreza" na jakiej byłem. Samochody ustawione w rządku oddzielone barierkami od zainteresowanych o bagatelne ~15m. Przejazd polegał na tym że ruszało np. Porsche przejechało dwa razy w tą i spowrotem i ot cała impreza. Ani zobaczeć z bliska, ani popatrzeć jak to jeździ. Naprawdę nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 zobaczyć Maćka Polodego, który ma jeździć bokami sowim Nissanem. to polecam toyo drift cup-czasem jeszcze startuje, ale w Pl sa lepsi zawodnicy od Macka z lepszym sprzetem. Yelonek-jak jestes z Wawy i chcesz pooglądac fajne autka to trzeba było pojsc na rage race-ja osobiście nie chodze bo wikekszościa aut z RR miałem okazje pojezdzic podczas mojej pracy w USA a do tego nie lubie "lansiarskiego" klimatu, ale co tu duzo nie mówic-impreza jest na przyzwoitym poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeloNek Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Niestety nie mogłem być na starcie, a finał jest już w Gdańsku wikekszościa aut z RR miałem okazje pojezdzic podczas mojej pracy w USA taki to pożyje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi