yoshki Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Witam, dzisiaj przy odwiedzaniu witryny renault.pl zauważyłem, że z prezentowanej oferty modeli zniknęła wersja 3 i 5-drzwiowa meganki...jest tylko sedan, grandtour i CC. Czy to jest spowodowane już wprowadzaniem zastępców?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 przecież już foto nowych wersji jest od pewnego czasu znane: http://moto.pl/MotoPL/1,88571,5470279,Nalo...iennikarzy.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshki Opublikowano 22 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 To, że są już nowe wersje to wiem tylko troche mnie zdziwiło, że już wycofali te obecne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilos Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 To chyba normalne że wycofują starocie i wprowadzają nowe modele. Jest to bardzo sprawiedliwe ze strony Renaulta, który nie chce klientom oferowac starszego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sartek Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Nie sądzę, żeby już wycofali hatchbacka z rynku - na renault.de można sobie taki model bez problemu skonfigurować. Myślę, że na polskiej stronie Renault jest jakiś błąd i zostanie wkrótce skorygowany. No i mam nowe info: od 1 sierpnia, wraz z rozpoczęciem przerwy wakacyjnej, Renault wstrzymuje produkcję Megane w wersji hatchback. Na razie będą wyprzedawać modele już wyprodukowane, a na przełomie jesieni i zimy w salonach ma się już pojawić Megane III. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibki8 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Na wszystkich zagranicznych witrynach Renault wersje 3 i 5 drzwiowe nadal są. Zwróćcie uwagę na to że nie ma tez tam Thali po lifcie a sprzedawana jest ona nadal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave37 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 przecież już foto nowych wersji jest od pewnego czasu znane: http://moto.pl/MotoPL/1,8...iennikarzy.html Tragedia....................!!!!To Twingo???????No nie,tak ma wygladać nowa Megane?Jakis zart?Przód od twingo? ........ sie do reszty zabojadom.I ten srodek.Bez wyrazu.Czekam dalej na Alfe 149. Podany link nie działa, popraw. A poza tym, cenzuralniej proszę. :evil: - gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 W PL nie da się już konfigurować MII 3- i 5-porte. w sumie sprytny manewr, jak ktoś chce takiego to ma do dyspozycji modele już ściągnięte i czekające na parkingach u dealerów lub w centrali... dzięki temu zejdzie, przed premierą MIII, większość sztuk "starej MII" ciekawe jak będzie z cenami i wyposażeniem... ? ja kupując moją MII mogłem też się zastanowić nad ClioIII ale... za te same pieniądze dostałem większe autko i z 3x bogatszym wyposażeniem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinello Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 W PL nie da się już konfigurować MII 3- i 5-porte. Podobnie z Thalią - pojawiły się zapowiedzi nowego modelu i już nie można konfigurować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibki8 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Thalia już ma swojego następcę. Są juz oficjalne zdjęcia. Jak chcecie to wam podrzucę bo mam. Nie wiem dlaczego Ale w Polsce ma być sprzedawana równolegle Megane II ph II i Megane III Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 tak jak Clio Storia i ClioIII? :) nowa moda? wtedy też przed wprowadzeniem nowego Clio nie dało się już konfigurować ClioII, dopiero jak weszła III to odblokowali tą funkcję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibki8 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 nie dało się bo wtedy Clio II wyglądało inaczej niż Clio Storia. Przy okazji Renault w tym samym czasie zrobiło lifting Thali. Czyli odświeżyli 3 modele. Tak myślą tylko księgowi :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi