MPower Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Nie wiem czy ktos sie orientuje jakie sa wymiary oryginalnych glosników w Reni Megane Ph1 . Bo chcialem sobie dokupic a nie mam ich w aucie i nie wiem jakiego wymiaru mam szukac . Z gory dzieki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaśko Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Ja u siebie z przodu mam 16,5 cm, a z tyłu 13-stki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MPower Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 No to u mnie powinno byc takie samo . dzieki :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dino87 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Hmm, to zależy. Ja z tyłu też mam 13, ale z przodu nie 16,5 tylko 13,5. Szesnastki też się zmieszczą, ale trzeba by trochę to przerobić. Więc sprawdź jakąś miarką i będziesz wiedział czy masz te większe czy mniejsze. No i nie zapomnij o gwizdkach. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MPower Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 No jednak to sprawdze . Jesli istnieja rozne rozmiary to zmierze . Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel500 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Z przodu sa 165 mm jesli wystepuja elektryczne szyby. Jesli jest korbka wtedy 130mm.To specyfkacja fabryczna.W wersjach RT montowane było szesc glosnikow.Przednie drzwi,tweetery na podszybiu i z tyłu ( tam chyba sa 130 ale głowy nie daje...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MPower Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Aha czyli ja mam bez lektrycznych szyb . Ale mam jeszcze jedno pytanie bo mam glosniki tylko we drzwiacg przednich i chcilem dokupic glosniki do tylu i do przodu i nie wiem jakie tony powinny gdzie byc zeby wszystko ladnie gralo . Moze ktos wie TAK, wie szukajka :evil: Jest na górze strony pod banerem. Pomoże znaleźć informacje, o które pytasz, a które na forum są już podane. Temat zamykam.- gojgien Ps. Po naciśnięciu prawego "Alt" uzyskujemy ładne polskie czcionki. Proszę stosować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi