gibki8 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Cze. Mam takie pytanie. Czy takie radio podejdzie mi pod zwykły monochromatyczny wyświetlacz. Nie ma w tej Meganie nawigacji ale chciałbym żeby obsługiwał wbudowany w deske wyświetlacz i sterowanie przy kierownicy. To jest to radio http://www.allegro.pl/item407635180_renaul..._2006_2007.html Z góry dzięki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dstorm Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 nie podejdzie. a to z kilku powodów. 1. to nie jest radio tylko zmieniarka 6CD/MP3 od systemi audio/navi cabasse do tego musi być jeszcze wzmacniacz (amplituner) i cały system navi z ekranem. ta zmieniarka ma tylko jedną wtyczkę którą się łaczy z amplitunerem. nie da się jej inaczej podłączyć. to co gość pisze w opisie niewiele wspólnego ma z rzeczywistością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibki8 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 To czy jest jakies radio Cabasse które mogę podłączyć do zwykłego wyświetlacza zamist standardowego radyjka? Wydaje mi sie jednak że to jest jest radio ponieważ ma przycisk am/fm a na zmieniarkach takiego przycisku nie powinno być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi