zlosnica24 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 mam taki problem, kupilam megane z 99r i dzwignia wyglada dosc nieciekawie probowalam ja wykrecic, wyciagnac i nic :-P może mi ktos poradzi jak sie z tym uporac z gory dzieki za pomoc 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 W megane jest nierozbieralna. Aby ją wymienić trzeba wyciąć starą i założyć nową. Tniesz gałkę nożem,a potem ściągasz taki plastik, aż do metalowego drążka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlosnica24 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 a nowa potem wkręcam czy jak? bo nie wiem jaka mam kupic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 to zależy od tego jaką kupisz, jedna się skręca na drążku, inne się wbija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi