franz998 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 otóż potrzbuję pożyczyć na 1/2 dni klucz 21 12kątny do odkręcenia tylnych amorków,najleiej od kogoś z wawy lub bliskich okolic... Radek Poprawiłem nazwę tematu tak aby była zgodna z pkt 7 regulaminu. Zapoznaj się z nim. - lepper_pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Też przerabiałem ten temat Ostatecznie zmieniłem w warsztacie. Jeśli nie pożyczysz nasadki lub klucza to pewnie bez problemu kupisz na giełdzie Żerańskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franz998 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 kupilem...plaskooczkowy 21...zobaczymy czy dam radę dzięki za zainteresowanie tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi