macv6 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Mój znajomy ma Megane I ph2 w wersji expression. Nie wiem jakiej wersji jest to odpowiednik z MEgi przed liftem, ale wnętrze ph2 wg. mnie wygląda dużo bardziej tandetnie, a materiały są gorszej jakości i mniej pryzjemne w dotyku. Materiał na fotelach to już w ogóle dzień do nocy na korzyśc ph1 ja mam wersje RT może w uboższych było gorzej? Czy może jak w standarcie byłt el szyby i 4 airbagi to ucierpiały inne elementy. Jakie jest Wasze zdanie na ten temat? :) :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 IMHO, ph2 miało dużo lepsze wykończenie wnętrza, plastiki milsze w dotyku, drzwi miały pełniejszą tapicerkę, bardziej różnorodna była kolorystyka wnętrz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macv6 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 No to ja już jakiś dziwny jestem chyba... :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Ja do swojego wnętrza nie mam zastrzeżeń ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi