jaculka1 Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 witam niedawno kupiłem meganke 2000r. wszystko ładnie pięknie ale dopiero po jakimś czasie zauważyłem że nie mam dziennego licznika o co tu chodzi. Ktoś mi mówil że to działa jak jest orginalne radio i duży wyświetlacz (tam cie zegar) bo sygnał idzie przez kable co radio. nie mam orginalnego radia. prosił bym o jakąś rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORUTApl Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Ja mam oryginalne radio i mam tylko wskazanie ogólne przejechanych km. Natomiast to co ty mówisz możesz włączyć przyciskiem na przełączniku wycieraczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Ktoś mi mówil że to działa jak jest orginalne radio i duży wyświetlacz (tam cie zegar) bo sygnał idzie przez kable co radio. To ten ktoś Cię wprowadził w błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaculka1 Opublikowano 7 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 tylko własnie o to chodzi ze tym przełacznikiem nic sie nie zmienia moze cos jest zgibane tylko co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 jaculka1, poczytaj ten wątek: http://megane.ruzam.pl/viewtopic.php?t=31&highlight=torx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhh Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Witam !! Mam pytanie od niedawna jestem posiadaczem meganki z 2000 roku 1.9 dTi i dzisiaj po zamontowaniu radia LG przestał mi działać licznik kilometrów i prędkościomierz, wystarczy ze odepnę którąś z wtyczek od radia a licznik znów zaczyna działać poprawnie. Co to może być ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi