zgniewany Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 witam. zastanawiam się nad kupnem takowego autka z automatyczną skrzynią biegów. co możecie powiedzieć o scenicach z taką skrzynią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 silnik 1.6 90 koni plus 4ro biegowy automat to niezbyt mocne serce dla scenica :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 witam.zastanawiam się nad kupnem takowego autka z automatyczną skrzynią biegów. co możecie powiedzieć o scenicach z taką skrzynią? Ja mam 1999 r. z silnikiem 2.0 w automacie i sobie chwalę jazdę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
privatejerzyk Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Mam scenika 1,6 z 2000r. na automacie z lpg od pół roku i jak na razie sprawuje się całkiem dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esemes Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Jestem w trakcie finalizacji zakupu kombinacji Scenica z automatem. Ponieważ kompletnie nie znam się na automatycznych skrzyniach, to co ja zrobiłem: a. przejechałem się kilkadziesiąt km tym samochodem b. pojechałem do warsztatu, podłączyłem scenica pod komputer celem wykazania błędów c. poprosiłem fachowca z serwisu co by się przejechał samochodem i wyraził swoją opinię (okazuje się, że można ruszyć z piskiem opon na automacie) Jeśli możesz zrób podobnie - będziesz miał pewność, że jest wszystko OK. opinia z serwisu o tych skrzyniach: - nie są bardziej awaryjne w stosunku do innych rozwiązań z automatem czy ręcznych skrzyni - konstrukcja prosta, sprawdzona i naprawialna - zużywają się elektrozawory I tyle... sprawdzić i brać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi