czester1 Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Witam wszystkich i od razu przejdę do rzeczy. Czy ktoś może mi powiedzieć czy istniej możliwość zmiany języka menu na wyświetlaczu po miedzy prędkościomierzem a obrotomierzem. Mam francuski i chciałbym go zmienić na polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinello Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 To zależy który masz rocznik. Było o tym na forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester1 Opublikowano 2 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 szukałem :-P ale nie znalazłem i dlatego napisałem. Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 czester1, w takim razie Cię zawstydzę... Szukaj > "jezyk" > Forum: "Elektryka" > [Szukaj] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi