kawalek_edukacyjny Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Witam. czy ktoś używał jakiegoś konkretnego środka do konserwacji miękkiego, materiałowego dachu? Na aukcjach znalazłem kilka środków, ale nie chce "testować", bo spieprzyć można tylko raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel500 Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Witaj Na stronach Karmanna znalazłem numer fabrycznego zamowienia srodka do konserwacji miekkiego dachu do megi phase1-77 11 001 044.Nie wiem co to jest,cabrio nie posiadam wiec zapytaj w serwisie... Jednak z racji tego ze jest to pewnie oryginalny srodek Renault i polecany przez producenta dachu ( Karmann) wiec powinien on byc pewny ! Pytanie tylko jaka cena.... p.s. jesli poznasz cene to prosze,napisza ja tutaj no i oczywiscie jaki jest efekt zabiegu po tym, jak sadze, sprayu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawalek_edukacyjny Opublikowano 14 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Znalazłem środek na forum Cabrio firmy Caramba. Polecany przez kilku użytkowników. Jutro poszukam w sklepach, a jak nie to zamówię na allegro. Po zakonserwowaniu dachu opiszę wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi