Aveo Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Zastanawiam się na Blaupunktem Hamburg57, czy to będzie dobry wybór? Może macie jakieś doświadczenia z takimi radyjkami i możecie polecić coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfadratowy Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 a moge niesmialo zapytac po co BT w radiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aveo Opublikowano 13 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Zestaw głośno mówiący, możliwość sparowania innych urządzeń odtwarzających muzykę (palmtop itp.). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfadratowy Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 zestaw glosnomowiacy, czyli krzyczenie w strone radia . Blaupunktow nie znam, wiem ze sony od "sredniej" polki robi radia z BT, ale muzycznie to szalu nie robi. JVC tez wyczarowal jakies BT-1, ale fakt jest taki, ze to zwykle 632 z dodanym BT. A ze 632 mozna dostac za normalne pieniadze, a zestawy glosnomowiace nie kosztuja duzo to ja bym darowal radio z BT, tylko kupil sluchawke na ucho, a do radia podlaczal przez jacka. Poza tym, BT to troche wybredna bestyja i u mnie powyzej 4000rpm zaczyna sie pojawiac jakies pierdzenie w sluchawce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aveo Opublikowano 13 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Hamburg57 ma oddzielny mikrofon, jak się spisuje podczas jazdy tego niestety nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfadratowy Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 w takim razie moze to miec sens, ale tak jak mowilem blaupunktow w zyciu slyszalem moze ze dwa i nie zrobily na mnie wrazenia. Powiedz jaki masz budzet na to radio, to moze cos ciekawego wymyslimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aveo Opublikowano 13 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Powiedzmy około750,- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfadratowy Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 750 to juz powazny pieniadz. Ja bym szedl w alpine albo clariona. http://www.allegro.pl/item420413770_clario...owy_22_vat.html moze to? te nowe clariony sa przyzwoite z tego co wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aveo Opublikowano 14 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Brak pilota zdalnego sterowania, a przydałby się. Co sądzisz o JVC KD-BT1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 jak mowilem blaupunktow w zyciu slyszalem moze ze dwa i nie zrobily na mnie wrazenia. mają bardzo dobre odbiorniki radiowe, wręcz wzór dla innych marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aveo Opublikowano 14 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Chyba jednak zdecyduję się na JVC KD-BT1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfadratowy Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 bt1 to kdg-632 z dodanym BT. W srodku z tego co pamietam to prawie idealna kopia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aveo Opublikowano 15 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 W srodku z tego co pamietam to prawie idealna kopia. Ale chyba nie ma w tym nic złego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfadratowy Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 moze tak 632 to przyzwoite radio, chociaz za takie pieniadze /ktore chciales dac za radio/ zrezygnowalbym z BT i kupil jakas uzywke pioneera albo clariona w porywach jakas alpine. Samo bt to wlasciwie bajer ktory mozna skutecznie zastapic czytnikiem kart albo usb. Tak jak mowilem 632 i jego kopia BT-1 to calkiem niezle radia, nie wiem jak sie sprawuje ten clarion, bo nie slyszalem tego radia. A 632 to taki mid-range, nie kuje w uszy ale mozna sie postarac duzo duzo bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdrac Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 kfardatowy nie wiem z kąd u siebie ta niechęć do radia z bt ja mam sony mex bt 2600 i nie krzyczę w stronę radia a jak ci pierdzi w słuchawce to sprawdź sobie diody w alternatorze albo zamontuj filtr na zasilaniu radia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi