Yano21 Opublikowano 3 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2025 Witam Proszę o pomoc w aktywacji AUX w radiu Carminat Cabbasse Auditorium Tronic (Megane II FL 2005). Chciałem podpiąć sobie do portu AUX, który jest wolny na tylnym panelu radia moduł bluetooth ale w menu expert nie mam opcji do wyboru źródła jako AUX. W sieci znalazłem informację że można go aktywować CLIPEM lub innym narzędziem (ddt4all?). Nie mam sondy CLIP. Posiadam tylko interfejs ELM. W Qpyren3 przez przejściówkę CAN2 Multimedia wykrywa mi radio ale nigdzie nie widzę takiej opcji włączenia AUX (podobnie w ddt4all.) Ja jestem ze śląska (Zawiercie). Jeżeli ktoś może wykonać taką aktywację to chętnie podjadę i zapłacę za taką usługę. W załączniku zdjęcia radia (poglądowe zewnętrzne z internetu, zdjęcie z tabliczką znamionową z mojego radia i zrzut z QPyren dla mojego radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi