kuba__s Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Witam, szukam obecnie Renault Megane ph I Coupe (dokładniejszy opis tego co szukam) niestety coś mało ogłoszeń z taki autami.... znalazłem na razie 2, ale... Co o nich myślicie?? Ile według Was powinno kosztować takie Megane (+/- 500zł)??... a ile np. rocznik '98?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 pierwsza jest za droga a druga za tania ta żółta wygląda na bitą w tył ale zawsze warto obejżeć bo ludzie czasem sprzedają okazje zależy też jaki tam jest gaz załozony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 żółta wygląda na bitą w tyłpo czym to wnioskujesz? ja widzę inne rzeczy z przodu auta - zle polakierowane kratki grilla oraz brak ucha do holowania :shock: za 10k to skup się na szukaniu 1.6, ewentualnie 2.0 8v, 2.0 16v sobie odpuść bo nic sensownego nie znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 widać nie równości na łączeniu elementu pod kloszem lampy często zaszpachlowywany, na pewno ma oberwany zderzak tylny i nierówno mocowana tylna kalpa do tego wbity prawy kierunkowskaz z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba__s Opublikowano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 za 10k to skup się na szukaniu 1.6, ewentualnie 2.0 8v, 2.0 16v sobie odpuść bo nic sensownego nie znajdzieszczemu?? ta pierwsza oferta nie jest "sensowna"?? Wy ile byście dali za auto z pierwszej oferty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GUZIOL Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Ta oferta jest godna F7R ja za swojego K7M w zeszłym roku dałem ponad 11tyś i było widać że kupuje autko w które dużo kasy nie musze pakowac.... kupisz auto za 6tyś to drugie tyle wsadzisz żeby jakoś jeździło :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba__s Opublikowano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 kupisz auto za 6tyś to drugie tyle wsadzisz żeby jakoś jeździło :-/no więc chce dać coś ok 10tys żeby mieć realne sznase że nie będę tylko z tym autem siedział u mechanika... [ Dodano: 2008-09-21, 20:45 ] Doszły kolejne dwie oferty ;-) : Co myślicie o nich?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal1975 Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 ja uważam ze zawsze warto szukać okazji, za swoją dałem równo 6 tys,w lutym tego roku,sprzedający nie ukrywał wad,posiadał książkę serwisową,wiedziałem że była uderzona przodem,ale miałem pełną fakturę co wymieniali i nie żałuję jeżdżę od lutego i nie robiłem jeszcze nic a megi przejeżdża ponad 2 tys miesięcznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C6435191to nie jest 2.0 16v, a tylko 2.0 8vhttp://www.otomoto.pl/ind...how&id=C6444476coupe ze zderzakiem od scenika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba__s Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Poczekałem trochę i mój budżet się powiększył ... Obecnie szukam czegoś takiego Dziś wylookałem takie dwie oferty: http://otomoto.pl/renault-megane-coupe-dci-C6592328.html http://allegro.pl/show_item.php?item=478513621 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6955986 - choć nie wiem czy dałoby się utargować do wyznaczonych granic... Co Wy na to :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kam1l Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Nie lepiej za te kase kupić idealną phI ? I jest ładniejsza od phII :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 szukaj za tę kasę ph1, bo te egzemplarze ph2 idealne nie są (widać, że blacharz ingerował) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba__s Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Nie lepiej za te kase kupić idealną phI ? Tylko że chciałem jednak nowsze auto... :-| szukaj za tę kasę ph1, bo te egzemplarze ph2 idealne nie są (widać, że blacharz ingerował) To myślicie że w tej cenie nie ma szans na pożądne phII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 rozważ sobie co lepsze, rocznik 99-00 (już po lifcie) po przejściach czy idealne ph1 z lat 98-99 Niestety większość coup ph2 za 11-13 tysięcy to egzemplarze powypadkowe i poskładane byle jak (części z różnych faz i modeli rodziny megane) Najważniejsze to aby buda była prosta i sztywna, bo mechanikę zawsze można naprawić. Jak już znajdziesz z dobrą budą to wtedy oceniaj mechanikę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kam1l Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 bronius Dokłądnie tak jak mówisz. Kupisz phII za te kase co masz i zaniedługi czas będziesz musiał pchaćw nią kupe szmalcu. To sie mija z celem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi