bancor Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Witam. Majsterkowałem przy wyciagnieciu radia fabrycznego by spisac numery, ale nie stety nie udało sie, wiec wziąłem i rozebrałem dół czyli popielniczke i pokrywe sterowania ogrzewania i powietrza. Jak złozylem wszystko to po wlaczeniu zaplonu przestał swiecic głowny wyswietlacz i lusterka nie dzialaja. Co moze być przyczyną??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrzan49 Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Sprawdź bezpieczniki w kabinie.Jak dobre to rozbieraj od nowa i posprawdzaj kable i złączki jak są . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bancor Opublikowano 20 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 bezpieczniki dobre, a kable sprawdzalem kilka krotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrzan49 Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Cudów w technice nie ma.Albo zwarcie albo przerwa. Pozdrawiam W piatek padła moja.Podjechałem,zgasiłem,próbuję odpalic a tu immo nie działa.Sznurek,servis ,220 zł i na całe szczęście bezpiecznik mostowy 30 A w skrzyce pod maska. Zasugerowałem sie sam.Brałem pod uwagę POWAŻNE awarie :modułu immo ,sterownika a tu najprostsze rozwiazanie.Przy okazji przetestowałem Clipem autko.Wszystko Ok a obroty jałowego ( Diesel) minimalnie kołyszą.Słychać ale obrotomierz nic nie pokazuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi