robert72 Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Witam. Czy może ktoś mi napisać co mam za rodzaj (typ,model) nawigacji w moim Scenicu? I ewentualnie jakie mapy mogę ściągać (jest wgrana tylko mapa francji-brak jakiejkolwiek płyty). Dodam, iż ściągałem już parę mam z forum i za każdym razem ERROR CD!, może jakieś linki? Najprawdopodobniej czyta tą mapę EASTERN EUROPE V27 CD jest to mapa do nawigacji-Carminat Informee 2, ale nie jestem pewien (Nie mogę sprawdzić bo jest niedostępna w necie). Pozdrawiam [ Dodano: 2008-09-22, 15:50 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pleban11 Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Według mnie to nie jest czytnik od nawigacji ale radio z cd do muzyki (symbole na radiu sa mało czytelne). Sprawdź pod siedzeniem pasażera (mam na myśli schowek) tam powinien być czytnik oraz cała aparatura od nawigacji. Prawdopodobnie nie masz u siebie jeszcze czytnika od nawigacji DVD więc mapy możesz ściągać z linków zamieszczonych w temacie NAVTEQ VDO Dayton Eastern Europe 2008 Q2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schwin Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Mam ostatnio ten sam problem. To jest czytnik CD tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi