KOWAL_ Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Cześć wam, słuchajcie mam taki problem, kupiłem Meganke 96 rok, z silnikiem 1,4 8V energy 75 koni, problem polega na tym że kilka dni było wszystko okey aż pewnego razu auto zgasło, na gazie, od tamtej pory nie chce odpalić na benzynie, a na gazie owszem odpali z trudem ale obroty wchodzą na 3000, także ja nie wiem co juz może byc i kilku mechaników również, może wy cos poradzicie, plsss pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagu Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Wyczyść przepustnicę, sprawdź ciśnienie na pompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOWAL_ Opublikowano 1 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 sprawdze i dam cynki czy pomogło dzięki [ Dodano: 2008-10-03, 12:24 ] OK, juz wiem co się stało, okazało się że wtrysk ni podaje paliwa, ale wtrychol jest ok bo na krótko chodzi, czyli immo sie zablokował, pytanie tylko czy oprócz serwisu normalnie te moża go wyrzucić z kompa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi