Danielossss Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 padło właśnie na Pikurze tani gaz ja osobiście mam nadzieję, że to kolejna paplanina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 NA początku tego roku, cena gazu miała znacznie wzrosnąć. I co...? Jest taniej o ponad 30gr/L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sornat Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 poraz kolejny sie potwierdza ze najlepiej "tanie panstwo" zarabia na kierowcach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Jak na razie nawet wzrost o 60 groszy gazu będzie opłacalny dla "zagazowanych" autek przecież cenę benzyny na lato prognozuje sie na poziomie co najmniej 4.30 wyszłoby wówczas za gaz 2,30 czyli 2 zł różnicy 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Maximus, trochę racji masz, ale są też inne opłaty: - przeglądy LPG (koszty) - droższy przegląd techniczny (płaciłem chyba ostatnio 164 zł) - trochę większe spalanie - zawalisko w samochodzie butli (nieraz trzeba pojechać dwa razy zamiast raz) - częstsze wizyty w CPN (mała pojemność butli) po za tym śmigam i na razie nie narzekam (chociaż nie odbija mi wielozawór). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaha Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Ja tam nie narzekam, do butli mieści się gazu na jakieś 450 do 500 km, spalanie przy prędkości 110 na trasie 7l w mieście wiadomo więcej, przy miesięcznym przebiegu ok 4tkm idzie wytrzymać. W lato napewno cena lpg będzie w okolicach 2,3 najtaniej widziałem wczoraj na trasie do Wawy w takiej bocznej budce 1,71 u mnie średnio 1,8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi