Grzesp Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Witam Może macie jakiś koncept na wyeliminowanie skrzypienia siedziska w przednim fotelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocuper Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Mi też skrzypi, może ktoś jednak miał taki problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sartek Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Mnie skrzypiał fotel kierowcy w Megane II ph I. W serwisie wyjęli fotel, stwierdzili, że jest zarwany, coś tam zespawali i od tego czasu cisza jak makiem zasiał. Cała przyjemność kosztowała mnie 50 PLN, więc żaden straszny koszt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesp Opublikowano 15 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Czyli muszę uderzyć do serwisu..... I byłem sam demontaż 300 zł !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipi Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Ja popsikałem od dołu smarem silikonowym bez demontażu fotela. Zobaczymy jak długo będzie działało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mil3k6 Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 u mnie skrzypi oparcie fotelu ale nie zawsze )) tez popsikam WD 40 jak sobie kupie ;p;p zobaczymy jak bedzie :P)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi