Tygrys-Allegro Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Witam serdecznie Mam ogromny problem , korzystając z waszej uprzejmości i porad chciałem zmienić język w mojej nawigacji. Problem polega na tym, że jak włożyłem płyte z językami i po akceptacji kilku komunikatów w języku niemieckim navigacja chyba się zawiesiła. Na ekranie miałem komunikat iż system dokonuje atualizacji i żeby poczekać ok 5 min czekałem chyba ze 20 min, poczym poszedłem do domu i wróciłem za pół godziny i co się okazuje na ekrani już nie ma komunikatu - ekran jest czarny jakby wyłączony i zero reakcji. Jesli chodzi o zwykły CD do muzyki ze zmieniarką działa: sterowania rediem, zmienia płyty ale ekran navigacji czarny Jesli zaś chodzi o odtwarzacz (GPS) pod fotelem nie reaguje na przysik EJECT Odtwarzacz się włącza co widać po podświeteleniu przycisku EJECT po czym "szurnie" kilka razy płytą i za jakiś czas ponowanie i na tym się kończy. Panowie Pomocy! co ja znów nabroiłem Jestem w rozpaczy błagam o pomoc :cry: .......auto mam od kilku dni i już coś nabroiłem Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dstorm Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 witam poradziłeś sobie z czytnikiem? jeśli nie to odezwij się na gg:1850933 lub email [email protected] może przy okazji będę mógł Ci zaproponować polską wersję do nawigacji pozdrawiam L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi