arti? Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 jest w automacie narazie spisije sie nie zle jak ktos mam podobnego to niech napisz jak sie sprawuje albo jak ktos mial z takimi doczynienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu1977 Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 witam. ciesz się i płacz . auto bardzo wygodne ekonomiczne zrywne itd. ALE : różnie jest z elektryką (cewki) belka skrętna remont kłopotliwy jakies wycieki będą i trzeszczą plastiki ale tak na prawdę to mam scenika 98r. i jestem zadowolony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 grzechu1977 nie siej złej propagandy ... Silniki 8V nie mają takich problemów z cewkami jak 16V a co do belki można dać do zregenerowania i jest po problemie bez ogromnych kosztów... a co do elektryki to żarówka zawsze może sie przepalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu1977 Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 mam silnik v8 i nie stawiam scenica w złym świetle, ale jest to auto i ma mankamenty ja się borykałem z takimi problemami ale i tak kupie nowszego scenica albo espace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 mam silnik v8zadroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam68 Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 to ze trzy litry bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAPOMAN Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 hihi ja mam też scenika i jak narazie nie narzekam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi