gienek Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 rano przyjeżdżam z pracy patrzę na swoje cacko i oczom nie wierzę :shock: przytarty lewy przód zderzaka ,pytam żony to nie ona :-x chyba szlag mnie trafi :evil: nie wiem czy zgłaszać do pzu ale chyba tak no bo na gwarancji :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 U nie notorycznie auto jest rysowane pod blokiem. Raz byłem nawet w samochodzie i gostek parkując zarysował mi zderzak. Oczywiście udawał, że nic nie widzi, ale na szczęście nie popuściłem mu i odpalił trochę kasy... W ostatni weekend pod odstrzał poleciała rejestracja (pogięta) i ramka pikurowa (popękana). Próbuję się nie denerwować, ale niechbym dorwał drania... No Twoja bryczka nowsza więc współczynnik zdenerwowania statystycznie wyższy. Chyba poleci z AC i ciekawe czy nie zabiorą zniżek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gienek Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Dzwoniłem i czekam na odpowiedż koszt w serwisie 850 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Ta kwota już się łapie pod AC. Swoją drogą ja za tą kasę bym sobie jeszcze zrobił i pomalował dodatkowo maskę (mam na myśli swoją megane- jej porysowane zderzaki i maskę). Ach te kochane ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gienek Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 byłem w serwisie koszt 1200 składka ac od nowego okresu +15 procent nic mi nie zostaje po naprawie zrezygnowac z pzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 A może zrób to w warsztacie lakierniczym (nie ASO) i zapłać z własnej kieszeni. Nie stracisz wtedy na ubezpieczeniu, a i do samej gwarancji to zderzak chyba niewiele ma. Podjedź i spytaj się o koszty. Czasami warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPS Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Jeżeli Cię interesuje mogę polecić bardzo dobrego i niedrogiego lakiernika w Katowicach. Kilka osób już do niego podesłałem i wszyscy są zadowoleni. Jak co to pisz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gienek Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 dzieki za pomoc, narazie sie zastanawiam co dalej może zrobię małe poprawki a po gwarancji pomaluje cały / czerwiec/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 A ja jednak polecam parkingi strzeżone. Inwestuję 55zł miesięcznie i śpię spokojnie. zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Szczerze jak nie jest to duze obtarcie to bym to zostawil. Sam mam przejechane po tyle i bede to samemu probowac zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolar Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 ja zawsze parkuje kolo jakichś fajnych furek - wtedy im tez szkoda obic swoje :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORUTApl Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Chyba że te fajne furki są służbowe wtedy im nie szkoda. Miałem tak z Clio na parkingu przy basenie szlag mnie trafił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ecolog Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 A ja jednak polecam parkingi strzeżone. Inwestuję 55zł miesięcznie i śpię spokojnie.zdrówko 55zł z miesiąc !! ?? chyba sie wyprowadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gienek Opublikowano 14 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 od zakupu tez parkuje na strzeżonym 60 zl ale w tym dniu chwilowo postswiłem samochód pod blokiem .wczoraj zauważyłem że prawdopodobnie to koleś z terenówki mitsubiszi te jego rury zrobiły głebokie rysy .Wczoraj w pracy /nocka / te otarcie nie dało mi spokoju więc zrobiłem tak .Plastikową nakładkę umyłem specjalnym zmywaczem ładnie zeszło same otarcie to jego farba olejna zeszła pastą polerską ,a 2 czarne rysy 0,5 1cm / to sprubuję naprawic , robiłem to już w moim poprzednim samochodzie tj Lekko zmatuję w tym miejscu następnie nałożę grubszą warstę podkładu delikatnie zaszlifuję póżniej wytnę z gazety odpowiedni otworek i przykleję ją dookoła rysy póznie prysnę to odpowiednią bazą bazą srebną2 razy /ci co robią lakiery to napełniają do spreja/.a na samym końcu 2razy lak clar i gotowe jak to zrobie to fotki postaram wrzuce na forum. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Jeśli wysokość pasuje do tego auta i kolor też to zwróć uwagę właścicielowi. Chyba że to jest jakiś Pudzian to zastosuj metodę o której piszesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi