Rudy Kot Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Z autem które kupiłem dali mi do reki radio orginalne . I tu sie zaczyna mój problem radio jest ze starszego typu:( ja mam model 2002 i nie chce to radio które posiadam nie gra ze sterownikiem pod kierownicą i wyświetlaczem:( czy ma ktoś do sprzedania radio do Megan I z 2002 fabryczne?? chętnie kupie:) pozdrawiam Rudy Kot [Przed napisaniem nowego tematu proszę używać opcji SZUKAJ - Krzychu] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Moze to? albo cos innego na allegro? Milego szukania Allegro --> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sornat Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 kolego rudy chyba posty dublujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Rudy Kot juz o tym wie, drugi temat zostal tylko dlatego, ze siedzi w gieldzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi