Rabcio Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Witam !! Czy ktoś z was dorabiał w swoim Megane II podświetlanie klamek wewnątrz ? Bo widzę, że zmiana podświetlania deski pojawiła się już na forum natomiast klamek nie znalazłem przydałaby się jakaś instrukcją albo mechanik na Śląsku... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Chyba ktoś to robił. Była też zagraniczna firma, która oferowała w MII zestaw do podświetlania wszystkiego co możliwe. Klamek wewn, uchwytów w klapie bagażnika itp. Jeśli chodzi o klamki to sprawa jest banalna. Wystarczy wstawić diodę za metalowym uchwytem klamki tak aby nie była widoczna. Podłącza się ją do lampki w drzwiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silver Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 W Megane II combi Sport Way (ojca) to zrobiłem przy drzwiach te żólte lamki wywaliłem i wstawiłem białe, wygląda fajnie zaraz odmłodniałą :-P a w klamki sie nie bawiłem czy jest po co?? wyglądaja ładnie bez ;-) polecam ten biały mduł zupełnie inne wnętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi