Arti 71 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 hmm....a co może być tego przyczyną??nie zauważyłem tego wcześniej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zwróć uwage na następujące elemanety: 1) wersja jest bez elektrycznej regulacj lusterek szczerze dziwne? a dlaczego mianowicie wersja wyposażenia w środku czyli w beżu świadczyć powinna, że auto posiada takie wyposazenie 2) ponadto auto ma elementy srebrne na listewkach drzwi, co świadczyć powinno o wyposażeniu co najmniej na poziomie LUxe dynamique lub privilage. J3eszcze co najśmieszniejsze oprócz tych srebrnych wstawek powinna mieć wtedy i srebren klamki drzwi 3) decha wygląda na regenerowaną Diagnoza weź szpachlomierz i sprawdz na dachu normalnie moge piwo postawić, że albo dach wycinany albo szpachlowany i obity dookoła. Sprawdz napinacze itp. ale ja mam uraz do aut z okolic wielkopolski oglądałem ich już wiele bo wszyscy myślą, że tam jest taniej i dobrze. A prawda jest taka, że taniej bo po solidnych dzwonach..... decyzja jak zwykle należy do ciebie tylko nie mów wtedy, że coś się wali no bo jak w stodole jest składany to się nie dziw człowieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldii77 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 8tyskm, hmm, realne ale 2006 rocznik...ja rozumiem ojciec ma fiata albea '03 i jezdzi naprawde mało a na liczniku 50kkm.Za takie okazje ja dziękuje, zdarzają sie ale rzadko i to w sytuacjach losowych.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti 71 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 no właśnie 8tys.....ponoć udokumentowany....po stłuczce,dzwi wymienione,odpada szukam dalej dzięki za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldii77 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Pytanie jaka ta stłuczka, jak ma jakies zdjęcia to jeszcze nie przekreśla bo mała stłuczka to nie dramat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti 71 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 nie wiem dokładnie ale wymienione są dzwi od kierowcy i przedni zderzak malowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi