kolek Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 a ja jeździłem na łącznikach stabilizatora za 22zł, wytrzymały 3 dni tj. 250km... teraz mam delphi i już są z 8-9tyś i tylko jeden puka delikatnie a drugi pewnie zacznie niedługo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaElk Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Odświeżę temat. Byłem dziś na gratisowym przeglądzie i mam do wymiany drążek (pewnie końcówkę - gość jakoś nie jasno tłumaczył ale lewe koło się majta). Marka jak marka - kupię na pewno jakieś dobre (Swag?) ale zastanawiam się czy jeśli chodzi o końcówkę to wymieniać jedną czy od razu parę? I to pytanko chyba poza konkursem - zbieżność mam z przodu -1,0 a z tyłu +1,5. Możecie powiedzieć jakie są normy bo przy wymianie od razu bym ustawił jak trzeba. Opon nie zżera ale po co kusić los Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beziii Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Kilka tygodni temu pojechałem na wymiane koncówek drążków do warsztatu do ktorego zawsze jezdze na naprawy. Pol godzinki i po robocie. Zajezdzam na ustawianie zbieznosci do innego warsztatu, mechanior wchodzi pod auto, wychodzi i mowi ze go chyba szlag zaraz trafi, pyta czy sam se te koncowki zmienialem. Okazało sie ze zalozyli mi dwie prawe koncówki drążków motyla noga :evil: Nie jezdzilem sie juz klocic bo za zbieznosc musialbym zaplacic jesczce raz a mozna z tym jezdzic bez zadnych przeszkod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 końcówkę to wymieniać jedną czy od razu parę? Pewnie, że parę. Koszt to tylko jakieś 50 zł. Jak za pół roku siądzie druga to znów trzeba ustawić zbieżność. Wymiana jednej jest po prostu nie opłacalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 ta za 50zł też za pół roku siądzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matysiako Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Witam,pozwole sobie troszke odswiezyc temat pytaniem czy jest jakas roznica pomiedzy prawa koncowka a lewa?czeka mnie wymiana i nie chce zamowic dwch lewych albo prawych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sł@w Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Tak jest jak najbardziej, a mianowicie jest inaczej wygięta... więc sprzedawca zapewne zwróci na to też uwagę-jeżeli oczywiście szanuje klienta i nie chce mu wcisnąć kitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi