SnakeEyes Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 1 x Faxe premium 0,5 (ale szczerze to nie to samo co kiedyś było). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Plusssszzz żeń-szeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.ab Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 hmmm... zjadłem pizze (własnej roboty), wypiłem wino (półwytrawne Argentyńskie) i oglądam Teraz MY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Heineken Lager Beer 1x 0,65 l (póki co) - najlepsze piwko na świecie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek42 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 To pytanie baaardzo mnie krępuje... Szczególnie ile.. Jedno jest pewne- nie byle co!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 winko Totino Cherry with Herbs and Fruit...pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek42 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 ???? Co...??? Fuj.. i z Bydgoszczy? Świat idzie na psy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Świat idzie na psy. o co kaman chłopie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek42 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 winko Totino Cherry with Herbs and Fruit...pycha O to chłopie.. Duże chłopaki takiego gówna nie ruszą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 O to chłopie..Duże chłopaki takiego gówna nie ruszą.. Halo, halo, kolego. Rozumiem, że Ci coś nie smakuje, ale bez przesady! Nie musisz kolegi Snake'a obrażać! To, że ktoś coś pije, co mu smakuje, to nie znaczy, że jest taki, czy siaki! Każdy ma swój gust i smakują mu rzeczy, które dla NIEGO są fajne, a nie dla innych. Wyluzuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Generalnie nie wiem o co temu panu chodzi, Waldek42: dla twojej informacji to nie jest tanie wino za 5zł! może nazwy pomyliłeś ale to twój problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Heineken Lager Beer 1x 0,65 l (kolejna buteleczka ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek42 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 O to chłopie..Duże chłopaki takiego gówna nie ruszą.. Halo, halo, kolego. Rozumiem, że Ci coś nie smakuje, ale bez przesady! Nie musisz kolegi Snake'a obrażać! To, że ktoś coś pije, co mu smakuje, to nie znaczy, że jest taki, czy siaki! Każdy ma swój gust i smakują mu rzeczy, które dla NIEGO są fajne, a nie dla innych. Wyluzuj. Halo, drogi Panie.. Nikt tu mojego ziomka nie obraża. To już nie można grzecznie napisać na forum i wyrazić swojego zdania, że to napitek dla specyficznej grupy społeczeństwa?? A tak sobie pomyślałem...co się [cenzura] w dyskusję, tu się pisze co pijesz a nie co myślisz! Na forum wysławiamy się cenzuralnie Na ostudzenie zapału następnym razem przydzielę upomnienie w postaci tasiemki odpowiedniego koloru. - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 W przerwach w klikaniu Żywiec gazowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 redsik x2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi