Los_Dawidos Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Kawa - ostatnio w ogóle Herbata - 2-3 razy dziennie Alkohol - w ostatnim czasie raczej mało, 2-3 razy w miesiącu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Dimple z lodem :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Beaujolais Nouveau 2010, pierwsza butelka odkorkowana ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Jakaś rocznica? Ja piję wodę z dystrybutora :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Jak co roku :) http://halloween.friko.net/swieto_wina.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Takie buty :) Tylko nie czaję - w Poznaniu to jakoś specjalnie obchodzone, czy co? :) Ja dzisiaj wypiję kilka Heinekenów - idę z przyjacielem do baru :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CareK_OnA Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Taaa a żona w domu sprząta :) I pije wodę, bo potem trzeba tego Pana odebrać :) pawelp2008, ja również dołączam się do pytania czy w Poznaniu jest coś szczególnego? A może tylko tam się to odbywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 heheheh :) Czasami się cieszę, że moja nie siada do kompa i nie buszuje w forum. heheheh :) No to PSSSSSSSSYK takie warkowate :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 heheheh Czasami się cieszę, że moja nie siada do kompa i nie buszuje w forum. Ja też ;-) Gorący lipton wląśnie zapodany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 tequila i 0,5 zrobione w doborowym towarzystwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kullosiu Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Magnus (piwo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelolsztyn Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 kawa: nigdy w zyciu herbata: 1-3 rocznie alkohol: c o d z i e n n i e ps. dzisiaj Tullamore Dew :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 ja również dołączam się do pytania czy w Poznaniu jest coś szczególnego? A może tylko tam się to odbywa? jak w każdym mieście, pewnie coś jest ale ja nie wiem co ;-) . A dziś i wczoraj, to trochę biznesowo odwiedziliśmy Poznań. Beaujolais Nouveau świętuje się na całym świecie :-> .Herbatka x1, Plusssz witaminki x 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Co do trunków to tylko piwo ile ? jak mam ochotę .A lubie Desperados ,Heineken,Żywiec innych nie piję .:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
campino Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Kawka, herbatka, browar, napoje gazowane i nie gazowane . Sporadycznie jakiś "łiskacz" z colą , gorzałki od dawna nie tykam 8-) Ilości, zależy od pory roku, chwili , wilgotności powietrza i fazy księżyca :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi