Robak Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 herbatka z cytrynką już drugi kubeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Herbatka z owoców leśnych :P Pychota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artbrt Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 a jak ma być teraz to wodę sączę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 ziółka to ja lubię zapalić czasem a nie wypić aktualnie herbatka miętowa :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 2 x warka czerowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Isla Negra - czerwone winko, mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Leman666: zdrówko...ja właśnie w trakcie spijania Dog in the Fog :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.slaby Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 100+50 (soczku) ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sosikxxx Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 warka czerwona 0,66 najlepsze piwko a w tym momencie desperados :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 4Xcarlsberg, propably best beer in the world Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 2x lech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 kurde co to dzisiaj było...2 x żywiec, 2 x Kujawiak i 1x Żubr....teraz herbatka miętowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 7x tyskie po pracy narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 7x tyskie po pracy 15:30 a ty już po 7 browarach :roll: to do wieczora będziesz chodził bokiem chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 15:30 a ty już po 7 browarach ... w sumie dopiłem jeszcze dwa i mnie lekko zmogło,wiec skierowałem się zgrywać oko z poduszką (właśnie wstałem :P )Pracę skończyłem wcześniej,jak zwykle,więc pomyslałem ,że z kumplem na piwko skoczę,no i się zaczęło teraz w domku tylko Sprite pod ręką 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi