konrados Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 witam! z racji tego że szlak trafił mi czujnik abs tylnego lewego koła i także nie mam lusterka wstecznego (na szybe czołową) mam takie pytanko czy te czesci moge bez problemu przełożyć od jakiegoś anglika??? pytam bo słyszałem ze angliki maja lusterka zewnetrzne o innych kontach a czy jest tak z lusterkiem wewnetrznym?? prosze o odp!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 konrados, czujniki ABS można przekładać. To samo dotyczy lusterka wewnętrznego. Zewnętrzne faktycznie się różnią, lewe jest takie jak nasze prawe i odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrados Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 wielkie dzieki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi