Danakos Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Czy lusterko z modelu Coupe z tego samego roku będzie pasować do H/B? Teoretycznie patrząc na zdjęcia wydają się identyczne ale wolę mieć pewność. Pytanie jest podyktowane czystą oszczędnością. Do Coupe kompletne kosztuje 65 zł a do Megane I 80 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 może jakoś mocowanie się różni na skutek innego pochylenia słupka A? Nie słyszałem o tym by coupe miało inne lusterka niż reszta meganek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danakos Opublikowano 26 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Chyba że rozstawem śrub. Maskownica wygląda tak samo ale to też może być złudzenie bo to tylko zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 witam.Podepnę się do tego tematu ,bo innego nie znalazłem.Mam do malowania obudowę lusterka lewego w mojej megi,podjechałem do lakiernika krzyknął 90 zł,stwierdziłem,że to jednak za dużo.Na allegro znalazłem takie lusterko http://www.allegro.pl/item559952757_luster...ginal_lewe.html http://www.allegro.pl/show_item.php?item=5...82+wys%C5%82any. pytałem gościa o kod lakieru podobno ten sam MV640,jednak to lusterko jest manualne,i stąd moje pytanie czy te nakładki są takie same jak w lusterku elektrycznym?Pytałem ,gościa,powiedział,że powinno pasować,jednak wolę się upewnić.Gyby pasowało,wyszło by taniej jak malować,i zawsze jakieś części zostaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi