Lewand Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Rozmontowywał może już ktoś szyberdach megi rocznik 96? coś mi tam chrobocze, a nie wiem jak się za to zabrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Zdejmujesz maskownice ze słupków i ściągasz podsufitkę. Masz odsłonięty cały mechanizm, co potem nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewand Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 ściągasz podsufitkę i masz odsłonięty cały mechanizm, co potem nie wiem No tyle to wiem, tylko jak tą podsufitkę ściągnąć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Maskownice słupków się przeważnie mocowane na wcisk (są specjalne spinki). Jak Ci coś stuka to pewnie prowadnice są wyrobione i cała szyba lata Jeszcze rączki w podsufitce trzeba odkręcić (na torxy są przykręcone) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi