Sebaczaj Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Witam. Rozwalono mi wkładkę zamka przy włamaniu. Udało mi się dokupić taką wkładkę na szrocie. W firmie zajmujacej sie kluczykami i alarmami mogą mi ustawić tą wkladkę do mojego kluczyka. Mam pytanie czy wkładka lewa różni się od prawej, bo nie wiem jaką kupiłem (pomijam ten doczepiaty plastik który napewno jest inny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzEkCzEk Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 sama wkladka raczej sie nie rozni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebaczaj Opublikowano 18 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 A czy plastik wkładki lewej jest innego koloru niż prawej, bo na allegro w kąplecie jest wkładka z białym i czarnym plastikiem. [ Dodano: 2007-03-20, 19:16 ] Ja mam wkładkę z czarnym plastikiem o nr 7700838541. Może ktoś ma program z numerami części i mi napisze czy to jest wkładka lewa czy prawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi