magand Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 witam zastanawiam sie czy można włożyc ABS do wersji bez. Mam wersje RT i chciałbym w niej założyć ABS co musze wymienić dokupić itd. czy jest to opłacalne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 co muszę wymienić dokupić itd. czy jest to opłacalne?? Inne zaciski, pompa hamulcowa, komputer do abs-u, czujniki w piaście, wiązki przewodów - to tylko początek listy. Moim zdaniem nie warto bo to i tak będzie rzeźba (nie wiem jak z konfiguracją takiego zestawu). Da się to pewnie zrobić, ale taniej wyjdzie sprzedać autko i kupić nawet młodsze i a ABS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magand Opublikowano 18 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 dzieki za odpowiedz słyszałem ze chyba trzeba wymiwnić półośki bo w wersji z ABS są inne raczej zrezygnuje z tego pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzEkCzEk Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 polos nie jest inna tylko sam przegob zewnetrzny ma taka koronke dzieki ktorej dzilaja czujniki toczenia kola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 magand, ogolnie, w skrocie: nie. lepiej sprzedac auto i kupic takie same z ABS'em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi