bojanjjj Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Witam. Szwankuje mi cent. zamek przy prawych tylnich drzwiach tzn raz sie zamyka a raz nie.Zastanawiam sie by kupić sterownik uniwersalny do centralnego np na allegro ale jak to będzie wyglądało jeśli mam oryginalny centr zamek w kluczyku z immobiliserem??Wiem ze to siłownik bo już jeden musiałem rozebrać i wyczyścić przy prawych drzwiach u pasażera koło kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janksz Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Jezeli dostanie impuls prądowy, to powinien zadziałąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daariuuszz Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 wITAM CZY KTOŚ MOZE MI UDZIELIĆ ODPOWIEDZI. kUPIŁEM NIE DAWNO MEGANKE . NIBY W KLUCZYKU JEST IMBOMILAJZER I CENTRAL ZAMEK. ALE ZA NIC NIECHCE SIĘ OTWIERAĆ KLUCZYKIEM Z PILOTEM. TYLKO ZWYKŁYM KLUCZYKIEM GO ZAMYKAM. OD ŚRODKA ZAMYKAJA SIE WSZYSTKIE DRZWI JEŻELI WŁACZE PRZYCISKIEM NA DESCE . CO MOZE BYC ZEPSUTE. Radziłbym poczytać najpierw regulamin forum - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi