Walec Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Ja powiem krótko ale wyczerpie temat: Maszynka elektryczna nigdy nie ogolisz się tak dokładnie jak ręczna, więc kup jakaś dobra ręczna z wymiennymi wkładami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1984 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Dzięki za wszystkie opinie. W zasadzie to już się zdecydowałem ale jeszcze nie do końca Co do uwag odnośnie elektrycznych to: -wiem że żyletką się lepiej ogolę, ale mi się nie chce (żel, skrobanie, mycie, nawilżanie) -wiem że niektóre niektórych podrażniają, -wiem że nie wszyscy lubią elektryczne maszynki, ale kupiłem sobie jakieś 2-3 miesiące taką słabą maszynkę za ok 50 zł żeby sprawdzić czy mi się to podoba czy nie. Teraz już wiem że tak i stąd moje pytanie. A pytam dlatego że to była podróba trójgłowicowego Filipa, tyle że głowice stałe, zero ruchu i strasznie ciężko się dokładnie ogolić, więc pytanie padło 3 głowice, czy folia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Witam. Muszę sobie kupić porządną golarkę dla siebie musi być elektryczna, Zarost mam twardy :-x , i aktualny philips słabo bierze włos i ciągle jestem nie dogolony :evil: Mam budżet 350zł. Jakiej firmy kupić Golarę PHILIPS czy Braun ?? Jaką polecacie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 http://allegro.pl/golarka-braun-series-3-3...1419682090.html Ja mam taką - rewelacją jest stacja czyszcząco-ładująca, do średnio twardego zarostu spisuje się rewelacyjnie - taki kompromis pomiędzy ceną i jakością, bo Mercedesem jest seria 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Ja tam zrezygnowałem z golenia, dzięki czemu już nie chodzę niedogolony i też to polecam ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 i też to polecam ;-) zaoszczędź 350 zeta, wydaj na jakieś przyjemności, sprzedaj grzebień, lusterko, nie kupuj żyletek, bogatszy będziesz a wiesz jak samopoczucie idzie w górę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Grzebienia też nie używam, bo strzygę się krótko :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 ależ jesteście pomocni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 proponuje się nie myć wyjdzie tanio Wracajcie do meritum sprawy, kasa nie moja;) jak nie kupię to stracę golarke za darmoche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Ja mogę polecić Tobie tak jak rav85, golarki Brauna, według mnie lepsze od Philipsa. Używałem golarek obu firm. Mój szwagier również Używał kiedyś Philipsa i jak zamienił go na Brauna, tak przy nim pozostał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 slawskip, też miałem Phillipsa, ale Brauna również uważam za lepszego, lecz tak jak pisałem od serii 3 w wyż, niższe modele są niedopracowane i źle tną zarost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 ciekawe czy Was zaskoczę: http://megane.com.pl/jaka-golarka-vt10260....ghlight=golarka i co? Komu się kreska należy za niestosowanie regulaminu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 meganecoupe02, to dawaj kreskę jak ktoś zasłużył 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 A tam, dam kreskę, zamknę temat i Maciek będzie nieogolony chodził Zostawię, ale następnym razem proszę korzystać z szukajki, jak widać, nie tylko piszemy o autach 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 meganecoupe02, nie lepiej przenieść temat jak należy(czy modelatorstwo jest aż tak leniwe ) ja się kresek nie Boje. Będę chyba szukał Brauna 390 w Lublinie, nie chce mi się czekać aż łaskawie poczta mi go przyniesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi