szymu Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Pytanie jak w temacie. Wkładka kręci się w kółko i nie otwiera zamka. Chciałem przełożyć zamki, ale ten w drzwiach pasażera ma pęknięty korpus. Czy jest możliwość wyjęcia bebechów jednego i przełożenie do drugiego korpusu? Będę bardzo wdzięczny za jakąkolwiek pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Sam bym sie za to nie brał, w standardowych zamkach jest belka zaciśnieta, wystarczy ją wyjąć i wtedy wypadnie Ci cały farsz - potem trzeba tylko przełożyć 1 do 1 - czy tak samo jest w megi, nie mam pojęcia. Podpytaj w punktach dorabiania kluczy który ( i za ile ) by to zrobił. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymu Opublikowano 10 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Wielkie dzięki kolego. Po dokładnych oględzinach stwierdziłem że się tego nie czepie. Byłem u fachury co się takimi rzeczami zajmuje to wyskoczył że gdzieś około 100pln taka usługa. W tej cenie kupie i założę uniwersalny zestaw CZ. Jeszcze raz wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi